Fietsen

Stel je eigen droomfiets samen met Azor!

Azor is de beste keuze, omdat je de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Hierdoor krijg je de fiets die speciaal voor jouw gemaakt wordt en betaal je niet voor zaken die je niet wil. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

...

Elektrische fietsen

Azor heeft ook e-bikes. Deze kun je ook samenstellen op de site van Azor.

Het resultaat is een gevarieerd aanbod elektrische fietsen. Je kunt je keuze helemaal afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Is de elektrische fiets vooral bedoeld voor praktische zaken, in de stad? Of gaat je voorkeur uit naar een elektrische fiets die je snel naar je werk brengt en waarmee je files omzeilt? En waarop je in het weekend heerlijk kunt toeren?

Vouwfiets

Een vouwfiets is door middel van een aantal handelingen op te vouwen tot een compact pakketje. Omwille van de compactheid is dit soort fietsen voorzien van kleine wielen. Een goede compacte vouwfiets blijft stabiel staan als je ze hebt opgevouwen. Bovendien worden de verschillende delen bij elkaar gehouden. Dit is belangrijk als je de fiets mee wilt nemen in de trein. De Brompton, die uit de vouwfietsentest 2009 als beste naar voren kwam, is hier een goed voorbeeld van.

Bakfietsen

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Cargo Long Cruiser