Werkplaats

Werkplaats

Een goed onderhouden fiets zorgt voor een hoger rijcomfort, minder kans op ongevallen en verlengt de levensduur van uw fiets. Wanneer u uw fiets regelmatig door een vakspecialist laat onderhouden kunt u er zeker van zijn dat uw fiets steeds optimaal blijft functioneren.

Onze ervaring staat ons toe om aan elk type van fiets te werken. Wij repareren oma fietsen, stadsfietsen, tour/hybride fietsen, racefietsen, vouwfietsen en bakfietsen. Ongeacht welk merk.

Wanneer u uw fiets voor 10:00 uur ’s morgens bij ons binnenbrengt, dan kunt u deze mogelijk dezelfde dag nog ophalen (vraag de medewerker naar de mogelijkheden). Mits de onderdelen er zijn.  Wij hebben ook leenfietsen ter beschikking indien u tijdens de dag zelf een vervangfiets nodig heeft.

Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar kan in sommige gevallen wel handig zijn. Voorafgaand aan een reparatie geven wij een indicatie van de kosten. Mochten er tijdens de reparatie onvoorziene kosten bij komen dan nemen wij eerst contact met u op om te overleggen.

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u een afspraak wil maken of wanneer u nog verdere vragen heeft over het onderhoud of over een reparatie aan uw fiets.