Fietsverhuur

U bent op vakantie in Gouda? U heeft slechts een fiets nodig voor een korte periode? U wil misschien eerst uitproberen of u uw fiets wel voldoende gebruikt voordat u er een koopt? Geen probleem, wij bieden namelijk ook fietsverhuur aan in Gouda. U kan bij ons fietsen huren voor een dag, een week, of voor een langere periode, zoals u maar wil.

Het huren van een fiets heeft een heleboel voordelen, hieronder sommen we voor u even de belangrijkste 3 voordelen op:

Uw fiets is altijd perfect onderhouden

De fietsen die u bij ons kunt huren worden steeds perfect onderhouden.

U betaalt enkel voor de tijd dat u de fiets gebruikt

U gebruikt niet vaak een fiets? U bent misschien enkel op vakantie in Gouda? Dan is een fiets huren een goede oplossing. Zo hoeft u geen fiets aan te kopen en kan u toch van de voordelen van een fiets genieten. U betaalt enkel voor de periode dat u de fiets gebruikt en u weet op voorrand perfect hoeveel het u zal kosten.

U bespaart ruimte

Of u nu in Gouda woont of er enkel op bezoek bent. Het huren van een fiets ter plaatse zorgt ervoor dat u geen ruimte moet voorzien voor uw eigen fiets. Zo bespaart u ruimte in uw huis of in uw auto, die dan weer voor andere zaken gebruikt kan worden.

Zoals u ziet biedt het huren van een fiets veel voordelen. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor meer informatie over fietsverhuur in Gouda. Wij helpen u graag verder.

Wij verhuren ook bakfietsen.