Stadsfietsen

Achielle

De stalen frames worden in eigen huis geproduceerd. Voor de opbouw wordt gezocht naar de beste West-Europese onderdelen. De productie berust op kwaliteit en ervaring, al drie generaties lang. Zo wordt de kwaliteit gegarandeerd. De Achielle fietsen zijn over het algemeen Retro fietsen.

De Achielle fiets kan men zelf samenstellen. Zelfs met kleuren kan gespeeld worden.

Azor

Een fiets die niet gauw roest, onderdelen die niet snel stuk gaan, extra sterke wielen en velgen. Een fiets van ouderwetse kwaliteit gemaakt in Nederland.

U kunt de fiets zelf samenstellen en de kleur bepalen. U betaalt niet voor de dingen die u niet wilt. Een fiets waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Batavus

De stadsfiets, een ideale fiets om boodschappen te doen, naar het werk of school te fietsen of een leuke toertocht te maken.

De stadsfiets is iets robuuster dan de sportieve fiets. Je kunt kiezen zonder versnellingen, of met 3, 7 of 8 versnellingen. Een verende voorvork/zadelpen of een vaste voorvork/zadelpen. Naast de stevige bagagedrager ook nog een voordrager?

Er is een groot assortiment stadsfietsen. Trendy, chique, praktisch en zelfs een sportieve stadsfiets in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze!

Sparta

De fietsen van Sparta zijn de laatste jaren zijn assortiment uitgebreid. Het motto is: ‘Something Special’. Een ruime keuze fietsen die verschillende eigenschappen hebben, handig voor woon-werkverkeer, naar school of voor de boodschappen. Of je nu zoekt naar een stadsfiets die hip, trendy functioneel, robuust, modern of lichtgewicht is. De transportfiets, de oma fiets of om een toertochtje te maken. Sparta heeft het.

Stadsfiets Gouda