Stadsfietsen

Azor

Een fiets die niet gauw roest, onderdelen die niet snel stuk gaan, extra sterke wielen en velgen. Een fiets van ouderwetse kwaliteit gemaakt in Nederland.

U kunt de fiets zelf samenstellen en de kleur bepalen. U betaalt niet voor de dingen die u niet wilt. Een fiets waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Batavus

De stadsfiets, een ideale fiets om boodschappen te doen, naar het werk of school te fietsen of een leuke toertocht te maken.

De stadsfiets is iets robuuster dan de sportieve fiets. Je kunt kiezen zonder versnellingen, of met 3, 7 of 8 versnellingen. Een verende voorvork/zadelpen of een vaste voorvork/zadelpen. Naast de stevige bagagedrager ook nog een voordrager?

Er is een groot assortiment stadsfietsen. Trendy, chique, praktisch en zelfs een sportieve stadsfiets in alle prijsklassen. Kortom, volop keuze!

 Velo de Ville

Speciaal voor u gemaakt
Stijlvolle ritjes naar het café, elegant naar de bioscoop voor een date of spontaan door het centrum fietsen voor een shopping-tour. Onze stadsfiets brengt u snel en veilig naar uw gewenste bestemming. De extra brede banden en de geveerde zadelpen beloven veel gemak, ook bij langere fietstochten.

Uw persoonlijk accessoir
Individuele keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat u met uw unieke fiets  positief opvalt – kies uw wenskleur en verdere componenten naar uw voorkeur en stel daarmee een fiets samen die precies bij uw persoonlijke stijl past. Dankzij de rechte zitpositie heeft u een goede overzicht over het verkeer en altijd een aangename houding op de fiets.

 

Stadsfiets Gouda