Elektrische fietsen

Batavus

Moderne elektrische fietsen voor dames en heren, in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. Met keuze uit drie typen aandrijfsystemen (achter, midden, voor), een zichtbare of onzichtbare  accu, derailleurversnelling of naafversnelling, sportief of comfortabel, alles is mogelijk. Bij enkele modellen kun je zelfs je accucapaciteit kiezen en dus de actieradius. Ook heb je de keuze uit meerdere technologieën. Standaard met de betrouwbaarheid die je van Batavus mag verwachten.

Koga

De electrische trapondersteuning van KOGA E-bikes is gebaseerd op ION en Bosch-technologie. Betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig. De ION techniek heeft zijn kwaliteit in de dagelijkse praktijk bewezen.

Sparta

De meest verkochte en gewaardeerde electrische fiets. Ze maken gebruik van verschillende systemen in electrische fietsen. Je kunt kiezen uit de Sparta ION®, E-motion en Bosch.

Sparta introduceerde de electrische fiets. Heeft goede rijeigenschappen en de hoogste kwaliteit.

Sparta ION® is bekroond met de meeste prijzen en awards! Niet alleen de awards hebben betrekking op innovatie en design, maar ook op talloze consumententest en gebruikersreviews.