Werkplaats

Werkplaats

Een goed onderhouden fiets zorgt voor een hoger rijcomfort, minder kans op ongevallen en verlengt de levensduur van uw fiets. Wanneer u uw fiets regelmatig door een vakspecialist laat onderhouden kan u er zeker van zijn dat uw fiets steeds optimaal blijft functioneren.

U kan bij ons terecht voor alle soorten van onderhoud en reparaties. Dit kan gaan van het plakken en vervangen van banden tot het afstellen van versnellingen en ketting, het vervangen van spaken, revisie van de naaf,… Voor elk  type van herstelling hebben wij steeds de kennis en de onderdelen in huis en voor elk probleem proberen wij een passende oplossing uit te werken.

Onze ervaring staat ons toe om aan elk type van fiets te werken. Wij werken regelmatig aan oma fietsen, stadsfietsen, tour/hybride fietsen, racefietsen, vouwfietsen, bakfietsen,… Voor elk type fiets werken wij voor u een oplossing op maat uit.

Wanneer u uw fiets voor 10:00 uur ’s morgens bij ons binnenbrengt, dan kan u deze mogelijk dezelfde dag nog ophalen (vraag de Thiers medewerker naar de mogelijkheden). Zo hoeft u uw favoriete tweewieler niet lang te missen. Wij hebben ook steeds leenfietsen ter beschikking indien u tijdens de dag zelf een vervangfiets nodig heeft.

Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar kan in sommige gevallen wel handig zijn. Voorafgaand aan een reparatie geven wij een indicatie van de kosten. Mochten er tijdens de reparatie onvoorziene kosten bij komen dan nemen wij eerst contact met u op om te overleggen.

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u een afspraak wil maken of wanneer u nog verdere vragen heeft over het onderhoud of over een reparatie aan uw fiets.